Hiljuti saavutasin 4MMC-hüdrokloriidi saagise üle kuuldavasti hetkel, mil ma seda kõige vähem ootasin. Enne kui ma seda kõigile avalikustan, tunnen, et on vaja rohkem kui lihtsalt 5 jooksu (5-st, 2 järjestikust olid suure saagisega, siis 2, mida ma arvasin, et parandan, kuid ei parandanud, ja teine teeb kolmekordse, mis on minu jaoks vajalik, et seda väita). Kuid ma jooksin välja ja ma ootan, et dokumenteerida seda täielikult piltidega ja kõik see. Ja et mitte hinnata "väärtusliku" teabe varjamise eest, võin kaubelda mõningaid vastukaalu üksikasju ettevalmistuse kohta:
-segamine on võti (et DCM ja veekihid oleksid kõige tihedamas kontaktis ilma faasiülekande katalüsaatorita).
-suhteliselt pikk reaktsiooniaeg (umbes 6 kuni 8h, ma kasutan pausi tegemiseks lihtsalt segamise pausi, eeldades, et kui kihid on eraldatud, on reaktsioon peaaegu peatunud)
-ei rakendatud soojust (minu kolmanda ja neljanda katse saagis oli keskmine ja alla selle, kui rakendati õrnat kuumutamist).
-segude ja reaktiivide jahutamine (hapestamise etapil oli jahutatud vedelike saagikus kõige parem).
-filtreerimine kiiresti (kohe pärast tahkete ainete sadestumist, ei lasta jääda, sest osa tootest läheb lahusesse)
Loodan, et see aitab ja luban tulla tagasi üksikasjadega ja miks mitte, valideerimine teise aktiivse liikme poolt.