Kyselina sírová pro syntézu MDMA z P2NP

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahoj lidi, zajímalo by mě, jak nejsnáze sehnat kyselinu sírovou, protože ji u nás nemůžu koupit. Dočetl jsem se, že stačí koupit kyselinu do baterií a nechat odpařit vodní část, ale nejsem si tímto postupem jistý, doufám, že by to někdo z vás mohl popsat podrobněji.
Je to pro mě klíčové nejen pro krok s kyselinou octovou, ale také pro získání kyseliny dusičné, abych pak získal dusičnan rtuťnatý.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
393
Stejně jako výše: MDMA nevyrobíte z P2NP. Ale pokud chcete kyselinu sírovou. není až tak těžké si ji vyrobit sám. Samozřejmě v závislosti na množství, které potřebujete.
K výrobě koncentrované kyseliny sírové z kyseliny akumulátorové stačí jen vyvařit vodu. Kyselina sírová vře při teplotě >300 C, voda pouze při 100. Takže je to dost snadné. Problém je, že kyselina sírová z baterií je obvykle velmi znečištěná a k jejímu vyčištění je často potřeba ji destilovat. Ani to není příliš obtížné a bylo to popsáno na těchto stránkách (viz odkaz uvedený výše Pattonem).

Ale ani na Youtube není příliš obtížné najít přesný a natočený návod. Stačí vyhledat "sulphuric acid destillation" a dostanete asi 50 výsledků.

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Co tedy od P2NP získám ?

ptqs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ne to není možné, ale jak jsem řekl, je docela snadné vyrobit trochu kyseliny dusičné s dusičnanem draselným a kyselinou sírovou a pak získat dusičnan rtuťnatý

VenomRCLab

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Pokud potřebujete vyrobit mdma vy nred acid hcl 35-37% nebo 30%.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,626
Deals
1
Dobrý den, amfetamin, P2P, metamfetamin. Záleží na vás.

Gale

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
56
Pokud se váš snaží získat siřičitan, pak jděte s kyselinou sírovou, už jsem to zkoušel a výsledkem byl průser. Nebyla krystalická jako HCl a byla pravděpodobně trochu hygroskopická.