Kokain HCL'nin Kristalizasyonu. (Lütfen bana yardım edin, bir ekstraksiyonun ortasındayım)

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
58
Merhaba,

Bir ekstraksiyonun ortasındayım, Kokain Alkeloidleri ile% 5 Sülfürik Asit Çözeltisine sahip olduğumu biliyorum, bir sonraki adımın oksidasyon olduğunu biliyorum ama birisi güzel kristal balık kokain elde etmek için hangi çözücüleri kullanmam gerektiğini biliyor mu? Bunun gibi:
PUAhlKJ2VI

Kokain bazını Aceton ile hazırladıktan sonra Dietil Eter ile yeniden kristallendirme yapıldığını duydum.

Hepsi bu kadar olabilir mi yoksa daha fazlası da var mı?

Devam edebilmem için lütfen bana yardım edin

Şimdiden teşekkürler.

NobodyYouKnow

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
1) Baz haline getirmek için %4 Amonyak kullanırdım. Ezdikten ve birkaç kez suyla duruladıktan sonra suda yağa kadar ısıtın ve soğuk şok uygulayın, ardından bunu ezin.

2) Baz, g başına 15 mL aseton içinde çözülür.

3) Her g için 0,25 mL %37 Hidroklorik Asit ve her g için 0,5 mL Metil Alkol (diğer adıyla Metanol) ekleyin.

4) Bir dakika karıştırın ve nemi dışarıda tutmak için üzerini kapatın. Birkaç saat bekletin.

5) çökeltiyi filtre ve huni aracılığıyla süzün. Ancak huniden geçen çözücüleri de boşaltın çünkü bu şekilde daha fazlasını geri kazanacaksınız. Her zaman biraz su vardır ve susuz yapmak için çok tembelim. Ama yeni alınanlarda fazla olmamalı. Ancak 9 ay bekleyip yarısı gittiğinde sorun yaşarsınız.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,538
Deals
1
Pek çok insan su, susuz ve aseton konusunda bunu düşünmemiştir. Aseton kokain hcl'i çözer. 20C'de 1g/100ml tutacaktır. Bir litre havanın 1/2'sinin tutabileceği su miktarı 1 damladan azdır, bu nedenle şişeyi açmanız ve asetonun havadaki tüm nemi emmesine izin vermeniz, ardından havayı değiştirmeniz ve içinde 1 ml su elde etmek için bunu 20 kez tekrarlamanız gerekir. Yaklaşık 5 gram moleküler seive 0c'nin altında çalışır ve bir hafta içinde milyonda 1 parçadan daha azına kadar kuruyabilir. Tekrar kullanılabilir, birçok çözücü için işe yarar, suyu hapsetmede çok iyidir ve ucuzdur. 5 gram 3A 1 g H2O çekecektir

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
What the fuck are you on about? If you are going to wash a couple ounces of cocaine, would you not invest the extra money for ACS grade Acetone? Or use diethyl ether if you are that worried?

And you have me totally puzzled bro.. who the fuck uses acetone to wash product.. or salt product.. at 20 degrees celcius? Buy yourself a used freezer, I guarantee it will serve you better in the long run than the knowledge you memorized about quarts of air drops of water and rest of the shit...

Yes, I have personally used freezing lab grade acetone anhydrous to wash cocaine hcl, I did evaporate the acetone, which I ALWAYS do no matter what I am washing or salting, since IT IS very hygroscopic. However in the quick time, freezing temperature and taking care to cover the vessel in which the salt was stirred, then immediately putting that through a vacuum filter, I never had more than a few grains slip by and I am talking trace amounts you would not notice on a white plate. What usually is left after this process with pure cocaine is a very very tiny amount of trace oils, as the cooks or whoever the fuck processes it clearly do not care about doing proper jobs and acetone being a powerful organic solvent pulls that shit right away.

BTW. For cleaning cocaine hcl I consider the freebase/salting out approach a terrible one. Like I mentioned, if anyone even wants to attempt this, at least work with ANHYDROUS LAB GRADE CHEMICALS - otherwise you will 100% fail.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
You get coke in this form by letting it sit, pure cocaine is extremely hygroscopic and therefore lumps up to create rocks like you attached a picture of. You need very pure cocaine for this, anything cut will not shine (not in this way at least) nor create the rocks that you put up an image of. Do not spread it out, make sure it is sitting on top of each other, you want it as close to itself as possible (example: inside a vial).

There are cuts that can make it look similar to this, I will not share what they are because this is a plague in the cocaine world. An experienced dealer or user will immediately spot them however by examining the rocks and most likely will beat your ass for handing him some bullshit, so I would advise against it.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
59
One drop of thin bleach will give you the answer if your secret cut is in your cocaine

View previous replies…

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Peki bu hangi dahiyane teori? Çamaşır suyunun şekerleri ortaya çıkaracağı mı? Bunu sadece suyla da yapabileceğinizi biliyorsunuz, değil mi? Mannitol, inositol, bunlar lapaya dönüşecek ve çözünmeyecektir, oysa saf kokain sadece bir damla damıtılmış suyla çözülebilir.

Nasıl kesileceği ya da tespit edileceği konusunda tavsiyede bulunmadığımı fark ettiniz mi? Kokain pişirmeye 15 yıl önce başladım, bu nedenle sadece nasıl görünmesi gerektiği ve maddenin nasıl davrandığı konusunda güvenilir tavsiyeler verebilirim, ki bunu yapıyorum, doğruyu söylüyorum, toz nemden "saf kokain kristalleri" olarak algılanan şeye dönüşüyor.

Şimdi kokain satmaya başladım ve size o kadar çok saçmalık olduğunu söyleyebilirim ki, hangi teoriyi sunmaya çalıştığınızı belirlemek bile zor. Ayrıca, mümkün olup olmadığını görmek ve kendimi eğitmek için her yaygın maddeyi denediğimi ve başarılı bir şekilde ayrı ayrı ve bazılarını birlikte kokain kristaline dönüştürdüğümü söyleyebilirim, ancak etrafta dolaşıp insanlara bunu yapmalarını söylemeyeceğim. Saf kokain taşlaşan bir toz olmalıdır, tek söylediğim bu, başka bir şey değil.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Polis ayrıca çamaşır suyunu kokain varlığı için bir ön test olarak kullanmıştır, bu yüzden sanırım testiniz kokain varlığını gösteriyorsa kesikleri tespit etmek için pek değerli değil mi? Bu bilgiyi edindiğim çalışmayı size verebilirim, linkini ister misiniz?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
59
Parlaklığın şekerden geldiğini mi sanıyorsunuz? Uyanın lütfen. İnce çamaşır suyu prokain ile kolor verir, prokain de kesilmiş kokaine parlaklık verir. Bu, büyük miktarlarda satın alırken yapabileceğiniz 7 sokak testinden biridir. Herkesin bir laboratuvara erişimi var... ve test noktasına getirin diyebilirsiniz ve 1 hafta bekleyin, sizce satıcı hala aynı partiye sahip mi?

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
59
JHa5p8Gzw9

Harikaydın.
Her maddeyle bu şekilde mi? Ve hala aynı yapıya ve parlaklığa sahip mi? O zaman büyük adamların gizli bilgilerinizi almak için sizi kaçırmaması için gözünüzü dört açmanız gerektiğini düşünüyorum. Deha

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Hiç duymadığım için size teorinin ne olduğunu sordum. Çamaşır suyunun şekerleri ya da başka bir katkı maddesini ortaya çıkarması gerekip gerekmediğini sordum. Bu nedenle internette bu konuda bilgi aramaya çalıştım ve bu "çamaşır suyu testi" hakkında çelişkili bilgiler buldum. Lütfen okurken beyninizi kullanın, anlamanız daha kolay olabilir. Ürünü sattığımı ve uzun süredir freebase hazırladığımı yazdıysam, şekerlerin "parlaklık" vermesi gerektiğine inanmadığımı veya bu konuda kokainin yakınında bir yerde bulunmamam gerektiğini çıkarabileceğinizi düşünüyorum.

Yine de beni eğittiğiniz için teşekkür ederim. Son zamanlarda daha büyük miktarda ürünle uğraşmaya başladım, bu yüzden büyük olasılıkla içinde prokain bulsaydım veya biri bana sattığı ürüne kokain kattığı için itibarım zedelenseydi, sanırım o kişiyi vururdum.
Yıllar önce kokain o kadar saf ve ucuzdu ki, benden onu serbest bırakmamı isteyen hiç kimse "kesiklerle" ilgili herhangi bir sorun yaşamadı, evet üzerine basılmış olabilir, ama bu bebek müshilleri ve benzeri şeylerdi. Ben de, satın almam istendiğinde, hiçbir zaman bir sorun yaşamadım ve serbest bıraktığım insanlardan satın almıyordum, bu yüzden kokaine başladığımda, tüm bu saçmalıkları öğrenmek beni gerçekten rahatsız etti. Bu forumdaki çoğu sentezi zaten tamamladım, belki niş olanlar hariç, tamam. Kendi kilogramınızı yapmanın kâr marjı harika, değil mi? Kokainin kar marjı daha da iyi, bu nedenle saf olarak satarak harika bir iş yapabileceğiniz açıkken, kelimenin tam anlamıyla kilogram getirip ürüne rastgele bok atmaya başlayacak, yakalanma riskini alacak, itibarlarını (ve gerçekten daha yüksek seviyelerde hayatlarını) ekstra bir yüzde için riske atacak insanları anlamıyorum. Çoğunun kimya hakkında hiçbir fikri yok ve bu ürünlerin ölümcül dozajlarına hiç bakmadılar bile, kelimenin tam anlamıyla birini öldürebileceklerini düşünmediler. Bütün bunlar bana çok saçma geliyor. Belki de ben o kadar aptalım ki göremediğim bir şeyler var.

Lütfen yapabileceğiniz diğer sokak testlerini listeleyin, bunları duymak isterim ve gördüğünüz gibi bu forumda kokain hakkında genel bir bilgi eksikliği var, ben de öyle hissediyorum. Bilginiz varsa, lütfen borik asit, lidokain, bezokain kullanımı hakkında yorum yapın, bunların hepsi yaygın olarak kullanılan şekerler dışında kolayca bulunabilen maddelerdir (herkes bunu ecstasydata'da görebilir, bu yüzden hiçbir şeyi ifşa etmiyorum), bana göre kullanımları sadece görünüşten 2 dakika içinde fark edebileceğime inanıyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Testleriniz neler? Bir diyalog başlatalım.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
5 puanlık taç mı? Sanırım bu LK'nın değil mi? Beni kaçırmazlar kardeşim, sanmıyorum, o adamlarla aram çok iyidir :)

Kokaini kokain kristaline dönüştürmeyi başardığımı söyledim, evet, kokain tuğlası değil. Kaç kişinin hayatında saf kokain gördüğünü biliyor musunuz? Belki kullanıcıların %1'i neye benzemesi gerektiği hakkında bir fikre sahiptir? İşte bu yüzden burada ve diğer başlıklarda, bu kesimleri kullanmanın deneyimli kullanıcılar ve satıcılar için açık olduğunu belirttim. Belki sokaktan geçen bir adamı yeniden kaya ile kandırabilirim, ancak dikkatli okursanız, bunu kendi eğlencem için ve neye benzediğini görmek, kendimi eğitmek için yaptığımı da belirttim, anladınız mı? Ürün fena görünmese bile, yine de çöpe attım.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Ve sözlerime son vermeden önce, naçizane fikrime göre, o tuğlayı önce ben kesmezsem satın almazdım. Doğru görünen bu dış katmanı yaratmada gerçek ustalar gördüm, ancak dokunduğunuzda patlamış mısır gibi ses çıkarıyor ve porsiyonlarken bir şeylerin yanlış olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz.

Hıyar gibi göründüğümü biliyorum, sadece uzun saatler ve doksanlardan beri kullandığım ilaçlardan detoks yapıyorum. Bana aldırmayın. Umarım verimli bir sohbet başlatabiliriz, eğer bana bir şeyler öğretebilirseniz, buna varım. Sonra geleceğim, iyi günler kardeşim.

sentinel24

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
4
well said mate. Every time I've seen a 'very solid and rocky' product, it's always cut. Pure stuff is like soft powder, at least this is my experience so far.

Zedbundy

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0

Did you have any luck with getting powder back to that form?

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Bro literally put the pure cocaine in a dessicator, instead of drying, put a couple of drops of distilled water on a piece of filter paper or even cotton, lock that together and wait a week... If it is pure, then it will rock. This is not a fucking rocket science issue, there is just a ton of bullshit being told by everyone since everyone is trying to put their cut on it and will not tell you this simple fact.

I get my cocaine sometimes dry, sometimes already rocked up.. always pure.. what is the difference? The level of humidity it was exposed to (some smugglers also dry it out to pack it tighter, but that is a diff story).

You all need to ask yourself this - when cocaine is imported into EU now and there are makeshift labs to process the caine into consumable salt, ya'll really believe there is two approaches these "chemists" take when running the process? To make one cocaine that shines and one that does not? No, they want to do it as simply and quickly as possible, consider what I am saying to you.. It is the same cocaine pure that is powder which can also be a rock, you do not even need a press or anything like this.

Now the consistency of a true cocaine rock should be like cold butter, if you cannot cut into it with a razor blade and it is shooting all over the place forcing you to use a credit card to crush it... that shit is cut and you should cut your supplier also.