15. maj 2022 || V Salvadorju je policija med racijo v laboratoriju za proizvodnjo drog zasegla 50 kilogramov kokaina

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,981
Deals
666
60Cn3w7N28

Med preiskavo kriminalne združbe je policija prejela informacije o sumljivi dejavnosti v hiši na območju Santa Cruza. Lokacijo so določili po izmenjavi podatkov z ekipami s policijske postaje Nordeste de Amaralina.

Tako so 15. maja civilni policisti vdrli v hišo v soseski Santa Cruz v Salvadorju in razstavili laboratorij za predelavo kokaina. Poleg tega so policisti zasegli 50 kilogramov droge, vredne 1,5 milijona dolarjev. Policija ni poročala o nobeni aretaciji.
KBh4fSjNwi

Našli so tudi hidravlično stiskalnico, dva bela sodčka s kemikalijami, mešalnik, nalepke, plastične posode in druge pripomočke, ki se uporabljajo pri proizvodnji droge.

Vse zaseženo gradivo bo predano policijski upravi v Tehniki. Trenutno se preiskava nadaljuje, da bi našli in aretirali osebe, ki so vpletene v proizvodnjo droge.

Vir: https: //g1.globo.com/ba/bahia/notic...do-para-o-trafico-de-drogas-em-salvador.ghtml

banister

Don't buy from me
New Member
Reaction score
41
Vau, kakšna zmešnjava.

woohoo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
18
Kako nastane kokain?
Je to samo ekstrakcija alkaloidov ali nekateri laboratoriji delajo z derivati tropanov?
Zanima me sintetični kokain, kako očistiti natančen izomer?
Ali je sintetični kokain pravi ali ne?
Ali mi lahko karteli obglavijo glavo, če to storim?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
943
Sintetični kokain je zelo težko sintetizirati. Najbolje ga je nadomestiti z mefedronom.

Marocamora

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Prosim, ali ima mefedron anestetično lastnost na jeziku kot kokain?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,569
Deals
1
Sintetični kokain je resničen in v obtoku po moji oceni predstavlja morda ¼-
½ % svetovne ponudbe. Na spletni strani Drugs-data.org sem ga videl 2-3-krat v petih letih zbiranja podatkov. Z lahkoto ga prepoznamo z metodo ms/gc, ker nima bioloških predhodnikov, ki jih običajno najdemo v kokainu. Na portalu Google scholar je na voljo 10 sinteznih poti, vendar mislim, da jih več daje neaktivne enantiomere, človek mora zelo dobro pogledati, da sploh prepozna aktivno konfiguracijo.