MDMA zo semien čiernej papriky

Kai

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Raz som počul, že na základ MDMA môžete použiť takmer čokoľvek. Aké aké metódy musím dodržiavať, aby som tento šialený a úplne zbytočný projekt zrealizoval?

Last edited by a moderator:

William D.

Expert
Reaction score
1,349
Ak sa rozhodnete ísť touto cestou, odporúčam vám kúpiť štandardizovaný extrakt z korenia, piperín 95 % čistý. Ten sa môže predávať prostredníctvom čínskych dodávateľov ako surovina pre bioaktívne prísady. Vyhneme sa tak jednej fáze extrakcie primárnej látky. Ďalej vykonáme reakciu oxidačného štiepenia pomocou relatívne dostupných činidiel:

Krok 1:
1. Piperín (10 g) sme rozpustili v acetonitrile (300 ml), H2O (300 ml) a dichlórmetáne (150 ml) a pridali sme hydrogenuhličitan sodný (15 g), chlorid ruténia (1,5 g) a
pridali sa oxóny (43 g)
2. Zmes sa miešala 24 hodín a potom sa pridalo ďalšie množstvo hydrogenuhličitanu sodného (15 g), chloridu ruténia (1,5 g) a oxónu (43 g)
3. Roztok sa miešal ďalších 24 hodín, potom sa prelial do H2O (300 ml) a extrahoval dichlórmetánom (400 ml)
4. Spojené organické extrakty sa premyli nasýteným roztokom tiosíranu sodného (200 ml), vysušili (MgSO4) a odparili, V prípade potreby sa môžu vyčistiť vákuovou destiláciou, výťažok 1,8 g piperonalu

Oxone - patentovaný názov na dezinfekciu bazénov a predáva sa v príslušných obchodoch. Môže sa uvoľňovať v rôznych formách a baleniach, vo forme tabliet na rozpustenie, ale pre naše účely je lepšie hľadať prášok alebo granulát. Ďalej potrebujeme nitroetán, v niektorých prípadoch sa činidlo predáva ako prísada do automobilového paliva, nezamieňajte si ho s nitrometánom (Môže sa predávať aj ako prísada do paliva).

Krok 2:
1. K roztoku piperonalu (10 g) v kyseline octovej (50 ml) sa pridal nitroetán (10 ml), potom cyklohexylamín (7 ml) a zmes sa udržiavala pri teplote 100*C počas 6 h.
2. Zmes sa potom zriedila H2O (10 ml) a nechala sa cez noc pri 4*C pred filtráciou, čím sa získalo 7,5 g 3,4-metyléndioxyfenyl-2-nitropropénu vo forme žltých kryštálov

Ďalej môžeme mať niekoľko ciest. Nitropropén môžeme redukovať v MDA, ale v téme tejto témy hľadáme inú látku. Hoci pre MDA je možná metylácia aminoskupiny na MDMA. V tomto prípade môže byť primárnou reakciou amalgám.

Ďalším spôsobom je získanie ketónu z nitropropénu:
1. K refluxujúcej suspenzii železného prachu (35 g) v kyseline octovej (150 ml) sa po kvapkách pridal roztok 3,4-metyléndioxyfenyl-2-nitropropénu (10 g) v kyseline octovej (100 ml).
2. Výsledná zmes sa miešala pri refluxe 2 h, potom sa zriedila H2O (500 ml) a extrahovala dichlórmetánom (300 ml)
3. Extrakt DCM sa vysušil (MgSO4) a skoncentroval za zníženého tlaku, čím sa získal 3,4-metyléndioxyfenyl-2-propanón (9 g) ako hnedý olej

Z propanónu a už s nitrometánom (alebo hotovým metylamínom) môžeme prejsť na MDMA cez amalgám alebo zvoliť iné cesty.

HIT MONKEY

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Mám otázku týkajúcu sa tejto syntézy. Môžem namiesto nitroetánu použiť iné látky?

Kai

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
veľmi pekne ďakujem za vaše podrobné vysvetlenie som sa tento rok začala riadne učiť chémiu v online kolégiu a vaše vysvetlenie krok za krokom mi naozaj pomohlo pochopiť s mojím hladkým mozgom(y)

Hans-Dietrich

Don't buy from me
New Member
Reaction score
48
Toto je fucked fuck a nie projekt. Na získanie 5 g prekurzora musíte spracovať približne kilogram čierneho korenia. Je to skutočný fucked fuck.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
393
Ak by ste CHCELI urobiť extra míľu a urobiť extrakciu, z bezpečnostných dôvodov alebo čohokoľvek iného, NileRed o tom skutočne natočil video, doplnené o nevinnú auru školáka, ktorú prepožičiava všetkým svojim "výroba prekurzora na výrobu drogy maskovaná ako výroba prekurzora na farbenie vlasov" - videám. A na získanie 1 g rekryštalizovaného piperínu používa 23 g čierneho korenia. Pomocou Soxhletovho extraktora. Vychutnajte si:

Sneaky.Base

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Ahoj William, môžeš nám poskytnúť niektoré
Ahoj William, vyzerá to perfektne, máš nejaké odkazy, ak nie, robil si túto metódu, funguje?