Etazene(Etodesnitazene)

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
51
Czy ktoś pracował z tym środkiem chemicznym? Czy wyniki mieszania heroiny z nim są dobre? Słyszałem, że jest bezpieczniejszy niż fent. ale nadal bardzo silny. Nie jestem pewien co do dróg użycia i czy warto go mieszać z heroiną, więc jeśli ktoś wie więcej, byłby doceniony. może również omówić syntezę, jeśli ktoś jest zainteresowany.

A0CNPnqdWM

Brain

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
353
Cześć!
Biorąc pod uwagę dostępne dane z badań przedklinicznych, etodesnitazen (i inne substancje psychoaktywne z tej grupy) jest niezwykle toksyczny w równoważnych dawkach, a stosunek terapeutyczny między działaniem przeciwbólowym a depresyjnym na układ oddechowy jest bardzo wąski (przy stosowaniu dożylnym). A przy stosowaniu doustnym istnieje duża szansa na wystąpienie jedynie skutków ubocznych i efektów przeciwbólowych bez euforii.
Nie polecam mieszania jej z heroiną. Fakt, że ta substancja psychoaktywna jest bezpieczniejsza, jest mitem (jeśli weźmie się pod uwagę dane z badań). Według Walker E. A. i Morgan M. M. tolerancja i uzależnienie są takie same jak w przypadku morfiny.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej - skontaktuj się ze mną!

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
51
Dziękuję za wgląd, który jest bardzo ceniony. Co z paleniem? Mam mieszane recenzje tego ROA. Czy nasycenie go ziołami zapewnia dobre wyniki z twojego doświadczenia? Nie można również znaleźć informacji o rozpuszczalności. aceton, IPA?

Captainetazene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Bumpity bump! Czy ten RC jest jeszcze gdzieś dostępny?

RCvendor4

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
jest dobre, ale nie trwa długo, jak w przypadku czcionek