Kā psihedēlisko vielu "heroiska deva" var būt terapeitiska

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Kā psihodēlisko vielu "heroiska deva" var būt terapeitiska, skaidro Džona Hopkinsa profesors.
Gatavojieties, ka jūsu prāts tiks uztverts ar prātu, jo psihedēliķi atgriežas! Tieši tā, jaunākie pētījumi ir atklājuši, ka tādas narkotikas kā LSD un psilocibīns var būt efektīvs veids, kā ārstēt garīgās veselības traucējumus, piemēram, depresiju, trauksmi un PTSD. Labākā daļa? Atšķirībā no tradicionālajiem antidepresantiem daži cilvēki novēro ilgtermiņa simptomu uzlabošanos jau pēc viena brauciena.

Bet kas ir tas, kas šīs vielas padara tik terapeitiski iedarbīgas? Šajā jautājumā iesaistās Džonsa Hopkinsa universitātes profesors Metjū V. Džonsons (Matthew W. Johnson) - viņš ir pētniecības rokzvaigzne, kas pēta atkarības, psihedēliķus un citas prātu aizraujošas vielas. Viņa misija ir atklāt noslēpumus, kāpēc šo narkotiku "heroiska deva" dažiem cilvēkiem var tik ļoti izmainīt dzīvi.
Skaties video!

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
es esmu lietojis burvju sēnes tikai vienas (apmēram puse vidēja lieluma), un tas bija velnišķīgs pārdzīvojums, labi, kad es to lietoju apmēram 20-30 minūtes, viss bija labi, bet pēc tam, kas notika, es neatceros, es pārdozēju un aizmigu idk, bet pamodos pēc 9-10 stundām, es neko neatceros (tikai slikts pieredzes stāstījums).

spanara

scammer
Reaction score
17
Deals
9
man bija arī traka pieredze ar heroiskajām devām uz sēnēm.
Joprojām ļoti skaidri atceros, ka izrāvos no realitātes un redzēju citplanētiešu humanoīdus.
sakot, ka tas notiek, ja apēdat visu pudeli.....

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
26
Mūsu domas:
Tas ir neprāts un tīrs neprāts. Mēs abi esam lietojuši LSD, un mēs zinām, kāpēc tas ir neprāts.

Iedomājieties to:
100 g LSD ir kā skatīties caur logu uz citu dimensiju.
200 g LSD ir atvērt logu un izlauzt galvu ārā.
300 g LSD ir tas pats, kas tikt izvilktam no sava komforta un iemestam tajā dimensijā.
400 g LSD (tu esi izsists).
500 g LSD ir kā runāt ar pusdieviem un sūdiem, satikt šīs nezināmās dimensijas iemītniekus.
600ug + Ascend un vai nu atdzimsti kā svēta būtne starp cilvēkiem, vai arī pazaudē sevi pilnīgā psihozē un nekad vairs nebūsi tas pats cilvēks, paliec ar ilgstošu traumu/bažām.

Protams lieta psycs ir forši un viss, bet neaizmirstiet par negatīvo ietekmi, tie var nebūt fiziski, bet garīgi tie ir tonna.