Reakémiai met?

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Hé, azon gondolkodtam, hogy van-e valakinek errefelé tapasztalata az Európából érkező metamfetaminnal, manapság többnyire racém vagy d-meth?
Im kérdezi ezt, mert egy csomó ember most panaszkodik, hogy sokkal gyengébb, mint régen, és kíváncsi voltam, mi változott néhány évvel ezelőttről

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Bizonyítani tudom ezt az elméletet, de az ok, amit gondolok, pontosan az, amit gondolsz. Ez racém sinc a chez efedrin korlátozva van.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Igen, de a legtöbb gyártó manapság nem választja szét az izomereket?
Azt hittem, hogy igen, de gondolom, a racémek eladása egyszerűbb.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,564
Deals
1
Igen, a D-met-et 100 $/g-ért eladni nehéz, amikor az emberek 30 $/g-ért árulják a D-, L-met-et, és a legtöbb ember nem tudja a különbséget.

Curiousonion

Don't buy from me
Resident
Reaction score
69
Azt hittem, hogy hatalmas különbség van a 2 típus között, ezért az árkülönbség. Vagy az emberek többnyire a kinézet alapján döntenek? (szilánkok)

xile

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
45
Csak metamfetamint kérnek, és a metamfetamint kapnak, de a racém. Ez rund körülbelül 50% veszteséget elválasztani, és a legtöbb soha nem hallott izomereket. 🤷‍♂️
Megpróbáltam elmagyarázni ezt a szállítómnak, vett egy liebermann reagenset, és megmutatná, hogy milyen tiszta a terméke 🤣. Nem lehet elmondani neki, hogy a liebermann semmi köze a minőséghez, hanem csak az anyagkategóriához, és a racémeknél a tisztaság legtöbbször 85-95%, de 50% az l-metil (elméletileg).

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Employee
Solutions
4
Reaction score
1,564
Deals
1
Hatalmas a különbség, de tudni kell, hogy tudd. Kétlem, hogy a 40 év alatti dohányosok 10%-a valaha is látott volna D-met-et. Sokan a feszült, ideges érzést a jó meth-hez kötik, de ez valójában az L- meth hatása. A kristályok alapján meg tudom különböztetni a D-t az L-től, de sokat kellett keresgélnem, hogy megbízható információkat találjak róla. Aztán ott vannak a hamisítószerek, és ez már önmagában is egy joker. Meg tudom különböztetni a tiszta D-t, a tiszta L-t és a tiszta D-t, L-t, de ha nem tiszta, akkor csak találgatni tudok. Szarna, ha látna néhány hamisítószert, jobban hasonlítanak a methez, mint a methez.
Itt van a fenilizobutilamin.

jicmbdn2bg-jpg.18334
izopropil-benzilamin

BfmTpGFlUd

Benzolmetanamin