Új triptaminok....

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
87
Oké, szóval biztos vagyok benne, hogy néhány ember tisztában van azzal, hogy iv készített, n-DMT-t és más triptaminokat reduktív aminációval hideg hőmérsékleten...
Szóval azon gondolkodom, hogy látva, hogy olyan sok dolog van a 2,5-dimetoxi-benzaldehidre alapozva, kíváncsi vagyok, mi lenne, ha ezt használnád aldehidforrásként ebben a reakcióban?
Ugyanez érdekelne a ciklohexanon esetében is, de persze ketonként...

tehát az előbbivel hipotetikusan valami 2,5-dimetoxi-4-metiltriptaminhoz hasonlót kapnál? Ez aktív lenne?

Mi a helyzet az n-ciklohexiltriptaminnal?

Valószínű, hogy ezek közül bármelyik is aktív lenne? Meg kell próbálnom általánosabban olvasni a szerkezet-aktivitás összefüggésekről, ami a hétvégi tervem néhány témában, ez lesz az egyik. ....

Azt hiszem, ez csak elgondolkodtatott....

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
87
Vajon elmebeteg vagyok? Meglep, hogy még senki nem szólt ide.... a legtöbb vegyész itt am-her meg ilyesmi?

DavidNichols

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
A triptaminok piperidinszármazékai nem szolgálnak célt. A hatékonyság elvesztése és nincs megkülönböztető hatás.
A triptamin nómenklatúrát és a fenetilamint rosszul illeszted össze.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
87
Igen elnézést kérek emiatt. Ezt már egy ideje írtam, mielőtt ténylegesen elkezdtem volna utánanézni a PEA kémiának.

Határozottan hallottam az 5-MEO-pyrolidinetriptaminról, és azt hiszem, egy fluorozottról is, amely a Nichols-laborból jött ki. Úgy értem, ez nem hangzik kellemesen, de tényleg érdekes, hogy azt hiszem, valaki végül meztelenül találták meg az egyetemen, miután lenyelt néhányat az 5-Meo-pyr-triptaminból, a Nichols-laborban.
Tényleg sok érdekes dolgot készítettek ott - nem Nichols volt az, aki az egész ötletet és a kémiai folyamatokat is kitalálta az n-benzilfenetilaminok nagy részéhez?

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
359
Nos, én több olyat készítettem, amelyek szuperpotenciális radiolabilizált ligandum-eltolódási viselkedéssel rendelkeznek, de ez a saját magam között van, amely eddig nem volt elég (túl sok lenne ijesztő) és függetlenül a Prof. Nichols által a fenti képen látható Prof. Nichols és egy maroknyi ember egy egyetem kutatási osztályán belül, vagy így volt akkoriban....

DavidNichols

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
Nem lenne baj, ha név nélkül, első kézből adna betekintést a ciklobután-alapú és azetidin-helyettesítő anyagokkal kapcsolatban?

View previous replies…

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
359
Úgy érted, mint az LSZ? vagy különben már látom a molekulákat Gondolom, úgy értetted, hogy a 2-benzil-szubsztituált azetidinek potenciálisan aktívak lennének... Én személy szerint szeretem az aziridineket, de tudom, hogy nem egészségesek. Köszi az inspirációt, ez most menő vagy?

P.S. Kíváncsi lennék, hogy véletlenül a Bromo-3,4-benzodioxolból és propilén-oxidból történő MDMA szintézis módszerében az utóbbit 1,2-dimetilaziridinnel helyettesítenék-e. Feltételezem, hogy a végtermék egy egytégelyes reakcióban nyerhető lenne. Az általam említett aziridint nem sikerült megtalálni.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
359
FCvV4roJd8

DavidNichols

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
25
I meant TCB-2 and ZCB. I do not recommend to administrate neither 2-benzyl, nor your novel ZADAM. But if you want to poison some rabbits with inferior chemicals I have a better and more bizarre version of benzodioxole variant.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
359
Thank you for bringing TCB2 and ZCB back in my field of view... my sketches were only making use of the azetidine moiety in a less calculated manner. I found nothing about ZADAM and ZCB I have yet to figure out how it's synthesis is approached. The benzodioxole thing was just an example of making use of aziridines to obtain PEA's from halogenated aryls and I have no clue wether it work's or not (propylene oxide does for MDMA synthesis).