Etazen (Etodesnitazene)

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
51
Dolgozott már valaki ezzel a vegyszerrel?Jók az eredmények, ha heroint kevernek vele?Hallottam, hogy biztonságosabb, mint a fent. de még mindig nagyon erős.Nem vagyok biztos a felhasználási útvonalakban és abban, hogy érdemes-e heroinnal keverve, így ha valaki többet tud, azt nagyra értékelném.A szintézist is meg tudom beszélni, ha valakit érdekel.

A0CNPnqdWM

Brain

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
353
Szia!
A preklinikai vizsgálatokból rendelkezésre álló adatok alapján az etodesnitazén (és az e csoportba tartozó más pszichoaktív anyagok) egyenértékű dózisokban rendkívül toxikus, és a terápiás arány a fájdalomcsillapító és a légzésdepresszív hatás között nagyon szűk (intravénás alkalmazás esetén). Orális alkalmazás esetén pedig jó eséllyel csak mellékhatásokat és fájdalomcsillapító hatást tapasztalhatunk eufória nélkül.
Nem javaslom a heroinnal való keverést. Az, hogy ez a pszichoaktív anyag biztonságosabb, mítosz (ha figyelembe vesszük a kutatási adatokat). Walker E. A. és Morgan M. M. szerint a tolerancia és a függőség ugyanolyan, mint a morfinnál.

Ha további információkra kíváncsi - vegye fel velem a kapcsolatot!

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
51
Köszönöm a meglátásait, nagyra értékelem.Mi a helyzet a dohányzással?Vegyes véleményekkel rendelkezem erről a ROA-ról.A gyógynövényes anyaggal való átitatása jó eredményeket biztosít a tapasztalatai szerint?Szintén nem találok oldhatósági információkat.aceton, IPA?

Captainetazene

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
Bumpity bump! Ez az RC még mindig elérhető valahol?

RCvendor4

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
jó, de egyáltalán nem tart sokáig, mint a fentinek