Van valaki kivonat Diploterys Cabrerana ( Chaliponga) sikeres ?

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
N,N-DMT, 5Meo-DMT kivonását tervezem a Chalipongából, milyen technikát kell használnom? A sav/bázis extrakció előtt a növényi anyagot ebben az esetben a levelekben keverték, majd az egészet 3-szor hígított sósavban keverték, majd nátrium-hidroxidot bázisként és DCM-et vagy kloroformot oldószerként használva felforralták és szűrték. A kérdésem az lenne, hogy kinek van tapasztalata ennek a növénynek a kivonásával és van még ott jelenleg Psychotira Viridis és Virola Theiodora? Az oldószerrel kapcsolatban is hálásak vagyunk az ötletekért.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
356
Nos, elég szilárd természetes vegyületkémiai háttérrel rendelkezem, és bár engedéllyel rendelkező biológus / biokémikus vagyok, a növények, amelyekkel dolgozni szeretne, nem találhatók az én földrajzi területemen, így nincs tapasztalatom, de azt tudom mondani, hogy nagyon óvatosnak kell lenned a hőmérséklettel, mivel ott történt a legtöbb hiba (legalábbis a triptaminok tekintetében). A savas hidrolízis is veszélyt jelent, míg ezek a vegyületek eléggé bázisállóak és nem könnyen hidrolizálódnak, mivel a hő 50C alatt van.

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
Először is, nagyon köszönöm, hogy valaki, aki tudással rendelkezik, csatlakozott az egészhez. Már az első adagot is elrontottam...! Szerintem, ahogy az előbb leírtad, túl magas volt a hőmérséklet a forraláskor. 85 C...Én egy standard sav/bázis extrakciót csináltam DCM-el oldószerként. Az 50 g-ból 25 mg N.N - DMT maradt. Van esetleg egy másik variációd számomra, ami nagyobb hozamot ígér?

LederLappenNiere90

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
23
Íme egy elemzés a jelenlegi

Diploterys Cabrerana Charge.

Eredet: : Loreto, Peru
Eredmények: Eredmények: A bolygó, ahol az ember a legjobban érzi magát:
DMT 0.23 %