Kokain használata.

endingcart

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Üdvözlöm!
Kíváncsi vagyok a kokainra, és szeretném kipróbálni. Azonban nem igazán szeretnék függőséget kialakítani. Szóval, mit mondana, mennyi idő kellene az egyes használatok között, hogy az ember ne váljon függővé.
Köszönöm.:)

Paracelsus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
346
Üdvözlések. Ez egyszerre olyan egyszerű és olyan összetett kérdés. Nincs egyértelmű norma a használat közötti időközökre vonatkozóan, amely garantálja, hogy egy adott személynél nem alakul ki függőség. Másrészt egyértelmű, hogy minél gyakrabban történik a használat, annál nagyobbak a kockázatok.

Véleményem szerint a körülbelül havi egyszeri gyakoriság többé-kevésbé súlyozott referenciapontnak tűnik. Bár biztos vagyok benne, hogy sokan ezt a megközelítést túl ritkának találják.

Ha még soha nem próbálta ki ezt az anyagot, akkor feltétlenül olvassa el ezt a témát.

endingcart

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Köszönjük szépen. Azt hiszem, egy kicsit óvatosabb leszek, és másfél havonta többé-kevésbé egyszer fogom használni. Továbbá, ha tudna nekem néhány módszert, hogy biztos, hogy a lehető legtisztább egy olyan országban, ahol a tisztasági vizsgálatok illegálisak, természetesen hálás lennék.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm.

Paracelsus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
346
Ennek a kérdésnek itt egy témát szentelünk. Talán van lehetőség arra, hogy saját maga készítsen reagenseket a teszteléshez

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
596
Ha a "túl ritka" alatt azt érti, hogy az intervallum túl hosszú lenne, akkor szerintem az 1 hónap még elég szűkös is.

Ha a kokain olyan módon történő fogyasztásáról beszélünk, amely kevésbé valószínűsíti a függőség kialakulását vagy a gyakoriságot, azt mondanám, hogy 3 havonta egy használatnak több értelme lehet, mivel az agy és a szervezet nagyon gyorsan hozzászokik az anyagok gyakori használatához, és egy hónap biztosan egy függőség kialakulásához vezethet IMO

Paracelsus

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
346
Ez a lényeg, ez egy beszélgetés, amelynek nincs eleje és vége. Neked így tűnik, nekem is így tűnik. És mindkettőnknek igaza lehet. Ahogy fentebb megjegyeztem, a függőség kialakulása egy adott személynél rengeteg tényezőtől függ, a genetikától kezdve a környező emberekig.

De mondd meg annak a személynek, aki kokaint akar használni, hogy milyen gyakran kell tennie, hogy minden rendben legyen - 1 vagy 3 havonta egyszer, és meglátjuk, melyik lehetőséget fogja reálisabban érzékelni a józanság fenntartásához.

alterego

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Többről van szó, mint " a szubsztitúció használatáról" egy adalék létrehozásához.
És aztán ott van " a függőség tartása az állványban"
Ez egy kombinációja a társadalmi tényező, a helyzet, ahol u találja magát, az ok, amiért u használja az anyagot, 5% genetika családi vonatkozású, ...
A legjobb videóm van erről, de hollandul van.
Fel tudom tenni a youtube linket, ha akarod. A függőségről, a kezelésekről és a csapdákról szól (egy pszichiáter videója, aki több mint 40 éve van jelen az orvosi pályán).

endingcart

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Jó lenne, ha el tudná küldeni. És ha angol felirattal is rendelkezik, az még szebb lenne. Köszönöm!

alterego

Don't buy from me
Resident
Reaction score
6
Igen, szerencsés vagy , megnéztem, és használhatod az angol fordítást.
fog post ezt egy új témában ( because1 a sok információt, és úgy érzi, hogy szükség van, hogy ossza meg másokkal , ez olyan, mint nem más blablabla , de igazi részletes bemutató)

madmoney69

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
176
Haha nehéz betartani a havonta egyszeri tervezést, ha tetszik az anyag. Miért akarod kipróbálni a kólát? Szerintem rossz motivációd van ahhoz, hogy egyáltalán elkezdd.

endingcart

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Próbálok elég sok anyagot csak a kíváncsiság miatt, hogy hogyan érzi magát. Soha nem csináltam egyiket sem két-három alkalomnál többször, heroin, fentanil, kannabisz, Speed. Egyiket sem csináltam kettőnél többször, és most kíváncsi vagyok a kokainra.