• Forumun Türkçe bölümüne hoş geldiniz, kişilerinizi (Jabber, Telegram, Signal, vb.) göndermenin kalıcı bir yasakla sonuçlanacağını unutmayın! Emanet hesabı kullanmadan bir şey almaya veya satmaya karar verirseniz ve para kaybederseniz, size yardımcı olamayacağız.

LSD Buy Yurtdışından sipariş hakkında

Kodey

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
1
Merhaba dostlar, yakın zamanda 10 kağıtlık lsd sipariş etmeyi düşünüyorum forumdan, hiç böyle gümrüğe takılma durumu vs oldu mu? Deneyimleyenleriniz var ise deneyimlerinizi anlatır mısınız?

Hamaktasalla01

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Selam şahsi deneyimim olmasa da bir dönem gecem gündüz ile karışmıştı bu konuyu araştırmakla diyebilirim riske atamadım bende kendi adıma. Açıkcası bir forumda arkadaşın tavsiyesi üzerine bütün heveslerim kırılmıştı ama gayet mantıklı gelmişti söyledikleri “bir çok vendor tr’de p*t kargonun hizmet politikasını çözmüş ve gönderdim deyip ürünü göndermiyor” onun haricinde süreç çok karışık orjinal isim , adres versen dert vermesen dert nacizane tavsiyem ve dileğim cesaret edersende minimum düzeyde ve kendini riske atmayacak şekilde sipariş oluşturman güvende kalman