Nakupujte kryptografické produkty bez KYC! (Nezáleží na tom, v jaké zemi, bez registrace)

Moncler

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
20
Deals
26

Dobrý den, přátelé! Dnes bychom vám rádi ukázali způsob, jak si můžete koupit Monero / Bitcoin a další kryptocoiny bez KYC.

AxP6opGvXj

Jak to funguje:

1. Přejděte na stránky jako: g2a, eneba, kinguin, dundle, mmoga nebo jakýkoli jiný "key-shop".
  2. Kupte si "Kryptografický poukaz EUR" nebo kartu "Daruj mi kryptografický poukaz EUR". (Důležité je EUR (zda jste z EU nebo ne, na tom nezáleží)). Na hodnotě karty nezáleží. Čím vyšší je však hodnota, tím méně poplatků musíte zaplatit.
  3. Jakmile obdržíte kód karty, přejděte na příslušnou stránku pro uplatnění.
  4. Tam můžete stisknout tlačítko "Uplatnit". Nyní použijte buď anonymní, nebo desetiminutovou poštu a zadejte níže uvedený kód pro vykoupení.
  5. Nyní si můžete vybrat svou kryptoměnu.
  6. Buď můžete zvolit přímo Bitcoin (což nedoporučujeme), nebo si pořídit minci s menšími síťovými poplatky, například Solana.
  7. Vyberte externí peněženku a vyberte Solanu do své soukromé peněženky. (Trvá asi 5-10 min)
  8. Nyní můžete svou Solanu anonymně směnit za Monero na libovolné směnárně (např. changenow) bez KYC nebo registrace a nechat si ji vyplatit do své soukromé peněženky Monero!

=> A to je vše! Tak snadno jste si koupili Monero bez KYC! (totéž funguje i s BTC, bez konverze, jen zde jsou síťové poplatky vyšší, zejména u menších částek).

Výhody:
  • Velmi snadné a rychlé provedení!
  • Bez KYC
  • Bez ověřování jakýchkoli údajů!

Nevýhody:
  • Většina poskytovatelů "Key-shopů" vyžaduje bankovní účet (ten však nelze v procesu výměny sledovat).
  • Poplatky jsou poměrně vysoké (zejména u malých částek) cca 10-30 %.

Doufáme, že vám tímto malým průvodcem pomůžeme! :)

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Deals
32
Vyzkoušel to někdo?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
92
Ano, vyzkoušel jsem, funguje bez problémů, mohu jen doporučit.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Ahoj, děkuji za zveřejnění tohoto příspěvku.

V současné době používám aplikaci Cash App k nákupu BTC a posílám je do aplikace pro výměnu. Účet CashApp je sice plně KYC'ed, ale to nevadí, jakmile je vyměněn na Monero.

Chtěl jsem zkusit Bisq, o kterém jsem slyšel dobré věci.

Četl jsem, že mnoho operací požádalo o vyjasnění své odpovědnosti s ohledem na údaje KYC-AML ve světle rostoucího nesouhlasu zákazníků a celé odvětví má potíže s účtováním vyšších poplatků potřebných k pokrytí nákladů. Což znamená, že se začínají objevovat další možnosti.

Vrozený odpor k asimilaci mě však nechává poněkud nezasvěceným do jemností vašeho světa a jeho složitých kultur, paradoxně hrubého fungování a často kreativně hrané mluvy. Takže... co je to Key-Shop?

someoneontheroad

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
2
"Key-shopy" jsou internetové obchody, které prodávají klíče k dárkovým kartám, steam kartám, herním kartám atd. Jakmile získáte potřebnou kartu, jdete do obchodů s vouchery a vyberete si částku. Nebo tyto karty prodáte jiným lidem a získáte hotovost/krypto pomocí platforem p2p.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
72
Hmm, vypadá to zajímavě. Děkuji

carm_77

Don't buy from me
New Member
Language
🇩🇪
Reaction score
2
Pozor na Kinguin KYC následuje po nákupu, pokud chcete voucher uplatnit!!!

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ahoj všichni, jsem začátečník v kryptografii, mám pár otázek a kdybyste mi mohli pomoct, bylo by to super.

1) Představme si, že nakoupím BTC na Binance s KYC, pak je vyměním na CakeWallet nebo Bisq za Monero a pak provedu nákup na BB, je to nebezpečné? Moneros se přece nedá identifikovat, ne?

2) Proč tedy nakupovat bez KYC, když Moneros jsou nedohledatelné?

Jinak mám v plánu vzít dárkovou kartu Amazonu, na Bisq koupit Altecoiny, na Bisq je vyměnit za Moneros, poslat je do peněženky (Cake Wallet) a nakonec zaplatit na BB pomocí Cake Wallet.

3) Ale i tady se dá vytvořit spojení mezi mou identitou, Cake Wallet a BB, nebo se pletu?

Omlouvám se, jsem začátečník, děkuji za odpovědi.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Pokud převedete mince na Monero, nebudou při nákupu bitcoinů s KYC žádné problémy.

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Děkujeme za odpověď Higgs.

Ptal jsem se na to proto, že jsem se na fóru a ve výše uvedeném článku dočetl, že někteří lidé používají anonymní dárkové karty k nákupu BTC a pak je převádějí na Moneros.
Ale proč?

Ok, takže si můžu koupit BTC kdekoliv chci s KYC, pak je vyměním za Moneros v Cake Wallet nebo Bisq a na BB zaplatím v Moneros s mým cake Wallet?

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Děkujeme za odpověď Higgs.

Ptal jsem se na to proto, že jsem se na fóru a ve výše uvedeném článku dočetl, že někteří lidé používají anonymní dárkové karty k nákupu BTC a pak je převádějí na Moneros.
Ale proč?

Ok, takže si můžu koupit BTC kdekoliv chci s KYC, pak je vyměním za Moneros v Cake Wallet nebo Bisq a na BB zaplatím v Moneros s mým cake Wallet?

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Ano, ale jednoznačně úplnou anonymitu lze získat pouze bez absolvování KYC. Záleží také na účelu, pro který kryptoměny nakupujete, pokud plánujete nakupovat malé šarže léků, nemusíte se tím příliš zabývat. Pokud chcete nakupovat ve velkém, pak byste se měli vyhnout.

View previous replies…

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Děkujeme za radu Higgs.

A kupovat moneros přímo na koláčové peněžence platbou kreditní kartou přes jejich banku Guardarian a pak platit na BB je riskantní, že?
Myslím tím pro malé množství.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Pro malá množství je bezpečný, nemusíte se ho obávat.

Monero nemá veřejný blockchain, takže transakce není vidět. Myslím si ale, že ve zvláštních případech mohou vývojáři Monero poskytovat informace orgánům činným v trestním řízení. O takových precedentech jsem neslyšel, ale teoreticky to možné je.

A stoprocentně vás ujišťuji, že u malých transakcí to nikdo dělat nebude.

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Aha, díky Higgs, protože jsem nechápal, proč se na fórech mluví o anonymních dárkových kartách, míchání mincí, P2P výměně a celé řadě složitých manipulací, když Monero je ze své podstaty anonymní a neobsahuje informace o svém původu.

Někteří dokonce mluví o tom, že dělají několik swapů na koláčové peněžence...

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Aha, díky Higgs, protože jsem nechápal, proč se na fórech mluví o anonymních dárkových kartách, míchání mincí, P2P výměně a celé řadě složitých manipulací, když Monero je ze své podstaty anonymní a neobsahuje informace o svém původu.

Někteří dokonce mluví o tom, že dělají několik swapů na koláčové peněžence...

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
932
Vše záleží na míře paranoie, můžete donekonečna plést stopy. Pokud však nakupujete pouze léky pro osobní potřebu, pak stačí použít monero.

tutsi

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Teď už je to jasnější, díky Higgsi, přeji ti, abys ten boson chytil...