Defendant found to be a scammer Сделка с измама със spanapa

Status
Not open for further replies.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
118
Вече бях публикувал този въпрос преди седмица, но тогава @spanara дойде в клона с отговор, така че очевидно трейдът е бил премахнат от администратора.

Тази седмица отново мина без никакъв резултат: и няма смисъл да чакаме каквото и да било от продавача, освен ясно и директно възстановяване на сумата.

Това не е първа сделка, а първата сделка дори беше ОК. Така че аз прехвърлих крипто без колебание на 14.04.23.
Но тази текуща поръчка не беше изпратена в продължение на две седмици, така че дойдох тук във форума. След това, веднага след като публикувах проблема, получих от продавача отговор с празен номер за проследяване и стандартното "блахблахблах-бъдете спокойни-изпращам веднага-сега".
Трябва ли да обърна внимание на факта, че пратката с този номер за проследяване никога не е била изпратена? Разбира се, че не беше((((
Светая светих! През последната седмица получих редица отговори със стандартното "утре", които продължават до момента, в който няма нужда да се изпращат. Този факт беше посочен на продавача и беше получено обещание за възстановяване на сумата. Трябва ли да посоча факта, че парите не са възстановени? Не са били(((

До администратора. Копие от имейл съобщението с точни подробности в PM при поискване. Моля, не затваряйте темата, докато не бъде разрешена.
ESh5DJNO1P PBmVZfFQNn

Latin King

Don't buy from me
Resident
Reaction score
15
не изглежда добре @spanapa просто възстановява парите на пича

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
118
Не съм чувал такива от @spanara. Нито стоки, нито възстановяване на суми.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
159
Знаете какво ще кажат хората: Защо не използвахте ескроу?

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
118
Задавам си същия въпрос. хахаха.
вероятно защото това не е първа сделка и искам да бъда добър човек и да улесня продавача.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
596
Ескроу само пич, съжалявам за това.

Каква неприятност да чуя, че @spanara го изтегля, какъв срам - този доставчик имаше потенциал да се развива.

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,981
Deals
666
Все още се надявам той да реши този малък проблем.

Status
Not open for further replies.
  • If you charge someone with scam, you must provide proofs!
    Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.